De miért is van szükségünk pont a LED webáruházakra?

Hiszen csak egyfajta világításról van szó, igaz? Azonban nem is gondolnánk, mekkora különbség van a LED és a hagyományos világítás között. Ha ellátogatunk egy LED webáruházba, bizonyára hamar tisztább képet kaphatunk arról, mennyivel fejlettebb és előnyösebb technológia is a LED, mint a halogén égők világa. A LED-nek tényleg számos előnye van. Egyik ilyen például, rögtön a fogyasztás. Talán a LED izzók drágábbak még a LED áruházakban is, ha csak azt vesszük figyelembe, hogy a boltban melyik tűnik szimpatikusabbnak, de ez az árkülönbség bőven megtérül majd a használat során. Nálunk például több helyiségben is előfordult már, hogy a halogén izzókat szinte havonta cserélni kellett, ami egyrészt zavaró, mert még székre állva is nehéz kicserélni a plafon magassága miatt a körtét, másrészt meg rossz belegondolni, hogy az alig néhány hete vett égő ilyen gyorsan a kukában végzi. Ezzel szemben egy LED izzó már sokkal tovább bírja, nálunk nem is kellett őket cserélni, amióta arra cseréltük az összes világítást a lakásban. És az sem mostanában volt. Szóval a LED égők keretében több ezer vagy tízezer óra világításról is beszélhetünk. A legújabb olvasólámpánkban például nem is cserélhető a beépített égő, mivel erre elvileg nem lesz szükség a használata folyamán – eddig nem is volt.

A Led webáruház termékek hatékonysága

Ami pedig a fogyasztást illeti, a LED égők sokkal energiatakarékosabbak a korábbi társaikkal ellentétben, így megint csak azt tudjuk állítani: a LED gazdaságosabb megoldás a számunkra a hagyományos égőkkel szemben. Ami pedig a biztonságot illeti, itt is komoly eltéréseket mutatnak az égőtípusok: így a hagyományos égő forró lesz és izzószállal működik, ami annyi tesz: gyúlékony. Talán egy sokáig égve hagyott meg meghibásodott, szétrágott kábel is okozhatja a tüzet rajta keresztül, ráadásul ugye forró, amely nem csak azzal fenyeget minket, hogy nem lesz hol élnünk. Ennél egyszerűbb dolgokban is sokat számít, mondjuk kisgyerekes családként arra gondolni, hogy beszereljük-e az új hangulatvilágítást, amihez a gyerek is esetleg hozzáférhet. Míg a halogén izzónál le kellene mondanunk erről a világításról, hiszen nem szeretnénk, hogy a csemeténk megégesse magát, addig a LED technológiával nincs meg ez a gond, ugyanis sokkal biztonságosabb. Gyakorlatilag nem izzószállal dolgozik, nem is keletkezik benne szikra, hanem pusztán a fényt bocsjátja ki magából, tehát ha éppen valamennyire langyos is lesz az égő anyaga, forró sohasem, és tüzet sem fog csinálni a lakásunkban.

Na de melyik LED webáruházat válasszuk?

A válasz egyszerű, mégis összetett. Mint mindenből az internet világában, itt is a bőség zavara hathat ránk, amikor böngészni próbálunk egy jó LED webáruház után kutatva, úgyhogy egy személyes ajánlatot is tennék. A LedGuru oldalán mindent megtalálhatunk a fent felsorolt világítások közül. Így tehát ide mindenképpen érdemes ellátogatni, ha engem kérdeznek. A sima égőkön át egészen az okos LED-ig tényleg hatalmas a választék, színes LED-ek, kellemes sárgás vagy éppen kékes dolgozószobai fények közül is válogathatunk.

Mit találhatunk a LED webáruházakban?

A legegyszerűbb LED világítástól, égőktől kezdve komplett lámpákat, hangulatvilágításhoz szükséges eszközöket, okos LED-et is. A hangulatvilágítás igazán praktikus és elegáns módja lehet a LED égők kihasználásának, a színes világítás pedig valóban szép és élénk színekkel fogja élvezetesebbé tenni a könyvezetet, akárhová is tesszük azt. Az okos LED pedig szintén nagyon hasznos tud lenni, hogyha kényelemre vágyunk. Irányíthatjuk ezeket a Wi-Fi hálózaton keresztül vagy bloutooth-on keresztül is, mindenképpen kényelmi funkciót jelent számunkra a beszerzése. Igazi luxuscikknek számít, mégis elérhető áron van. Irányítani okostelefonon vagy kifejezetten irányítónk keresztül tudjuk. Színskála segítségével tudjuk beállítani, milyen fényt is szeretnénk éppen, illetve különböző programok közül is választhatunk, romantikus hangulatvilágításhoz vagy egy házibulihoz ugyanúgy megfelel ez a világítás, mint mondjuk az ébresztőóra mellé beállított folyamatos világosodásnak a hálószobánkban. Talán nem tűnik létszükségletnek egy okos LED beszerzése egy LED webáruházban, de ha nem egy kis pénzünk és szeretnénk meglepni magunkat valamilyen praktikus, mégis különleges dologgal, ne is keressünk tovább: megtaláltuk az ideális jelöltek.

LED webáruház – hogy megkönnyítsük a világítást

Ha pontosabb adatokat szeretnénk, mennyit is spórolhatunk a LED izzók használatával, itt egy szuper kis oldal, ami éppen ilyen kérdésekkel foglalkozik. Ha szeretünk jól átgondolt döntéseket hozni, akkor mindenképpen olvassunk utána ennek is, hogy meggyőződhessünk a feltevés igazságában. Én személy szerint a LED nagy szerelmese lettem az évek során, ahogy egyre újabb és újabb előnyeit fedeztem fel, amelyekből számosat felsoroltam a korábbiakban. A LED webáruházak pedig tényleg rendkívül felszerelt, jól működő rendszerek, az én olvasólámpám valóban onnan lett rendelve, imádom, hiszen ráadásul még egy csipeszben is végződik, így bárhová könnyen elhelyezhetem, mindenhol könnyedén tudok a segítségével olvasni.