Főoldal   |   Szolgáltatásról   |  Szolgáltatás megrendelése |   Demo statisztikák |   Webtárhely   |   Kapcsolat
   
   
  Jogi nyilatkozat
 
 

1. Az InterStat.hu hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse (képek, táblák, oldalak), de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

2. Az InterStat.hu oldalon megjelenő fotók, írásos anyagok, táblák saját szerzemény, így felhasználása a tulajdonos engedélyével lehetséges. Másolása, lemásolása TILOS, a szerzők írásos beleegyezése nélkül.

3. A látogatottsági statisztikai mérő rendszer kizárólagos joga az üzemeltetői tulajdonában van, így bármilyen felhasználása, terjesztése, értékesítése a tulajdonosok írásos beleegyezésével lehetséges.

4. A honlapon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében nem vállal felelősséget. A honlapon linkek és hivatkozások mutatnak más webhelyekre, de az InterStat.hu-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért.

5. Az InterStat.hu a rendszer használatáról szóló írásos dukmentumon túl, az eredmények valóságosságáért nem vállal felelősséget, ebből eredő bármilyen anyagi, erkölcsi kárért nem perelhető.

6. Az InterStat.hu csak a törvényi előírásoknak megfelelő, közerkölcsöt nem sértő oldalakra helyezi ki, engedélyezi látogatottsági statisztikai mérőjét publikusan elhelyezni. Más oldalak mérését nem vállalja.

7. Az InterStat.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció során elutasítsa azokat a weboldalakat, melyek nem felelnek meg a törvényi előírásoknak, vagy közerkölcsöt sértenek. Ezeket részben vagy egészben törli rendszeréből. Az elutasítás, regisztárció korlátozás, törlés, végleges tölrés kizárólagos jog, melyet a rendszer tulajdonosai határoznak meg, mely nem megfellebbezhető és perelhető.

8. Az InterStat.hu fenntartja magának a jogot, hogy az ingyenes webstatisztikai adatok mérését, tárolását bármikor megszüntetheti, ebből eredő bármilyen kárért nem perelhető.

 

 
© 2005 InterStat.hu. Minden jog fenntartva.  
     Weboldal készítés
 
Jogi nyilatkozat   |     Gy.I.K.   |     Adatvédelem   |   info@interstat.hu