Hogyan találtam rá a Simon Gyümölcsre?

A Simon Gyümölcs egy egészen kivételes oldal ebből a szempontból. Az ember már rendkívül sok dolgot tud az interneten megrendelni. Ruhákat, háztartási gépeket, gyakorlatilag bármit, amire szüksége van. Az élelmiszerekkel, én bevallom óvatosabban bántam eddig. Nem a tartós élelmiszerekről van most szó, hiszen azoktól én is tudom, mit várhatok. A helyzet sokkal inkább a friss gyümölcsök, zöldségek, húsok területére terjed ki. A mai világban az ember sosem lehet biztos abban, hogy olyan minőségű és kinézetű terméket kap, amelyet meg is rendelt. Azonban mindenképpen szerettünk volna viszonylag nagyobb mennyiségű gyümölcsöt vásárolni, amikor rátértünk az egészséges életmódra. Smoothie-s diétát és gyümölcssalátás étrendet akartunk részben tartani a családdal, azonban sehol nem találtunk egy olyan céget, ami erre megfelelő lett volna. Aztán az interneten kezdtünk keresgélni. Sajnos a fővárosi piacok, boltok polcain nem lehetünk teljesen biztosak abban, honnan is származik az étel, amit elénk tesznek. Ezért örültünk mind, amikor a Simon Gyümölcs a képbe került.

Egy ismerős ajánlotta, aki már csak tőlük vásárolt, úgyhogy nekünk is ki kellett próbálni. Eleinte nem értettem, miért olyan más a cég, mint a bolti kínálat, maximum abban láttam a különbséget, hogy így biztosan egy magyar cégtől rendelünk, aki minőségi terméket ad a kezünkbe. Aztán megjött az első adag a diétánkhoz, és végre megértettem, miben olyan más a Simon Gyümölcs, mint a többi cég. A boltban vett gyümölcsökről sokszor állították a szüleim, hogy ízetlenek, vizezettek, egyáltalán nem olyanok, mint amilyen terméket ők a gyerekkorukban kóstolhattak. Azt hittem, az ízlelőbimbóik nem lehetnek már az igaziak, de ekkor megértettem, hogy tévedtem. A Simon Gyümölcs termékei elképesztők a bolti darabokhoz képest. Ízletesebbek, zamatosabbak, élvezet beléjük harapni, még a fogam alatt is más a hangjuk. Nem is értem, hogy lehet gyümölcsnek csúfolni ezután azt, ami a boltok polcain van, komolyan. Teljesen más az ízük, és bevallom, már teljes mértékben megértem, miért rendelne valaki csakis a Simon Gyümölcstől ezentúl. Hiszen én is így teszek.

A Simon Gyümölcs kínálata

A Simon Gyümölcs a legfinomabb hazai gyümölcsökből és néhány zöldségből állít elő eladásra. Kaphatunk náluk különleges gyümölcsléket nagyobb kiszerelésben, természetesen azt is a saját termésükből előállítva. Személy szerint nagy rajongója vagyok az almájuknak és almalének is, ami nagyon finom náluk. A másik nagy kedvencem a dió, hiszen azt tört feles darabonként árulják. Máshol sokszor darabokat, egész diókat kapunk, itt azonban csak a fél terméseket. Ezáltal remek csemege lehet a diétához is a dió, hiszen így élvezetes a nyers fogyasztása is. A felezés miatt pedig nagyon jó díszítőelem lehet akármilyen salátához, süteményhez is, ami szerintem nagy előnye. A hazai gyümölcsöknek és gyümölcsléknek valóban különleges ízvilága van, amely össze sem hasonlítható a nagyvállalatok által készített, sűrítményből és cukorszirupból előállított vizes valamikhez, amiket ők ízletes gyümölcslé néven mernek árusítani.

A Simon Gyümölcs és a többiek

Azt hiszem, bátran állíthatjuk, hogy a száz százalékos gyümölcs- és zöldséglevek az egyetlen olyan termék, amit igazán megéri megvásárolni a fenti okból kifolyólag (is). A Simon Gyümölcs termékei pedig számomra kifejezetten ezt jelentik, a biztos márkát, amit bátran merek rendelni még nagyobb tételben is, hiszen számomra a legfontosabb az egészség és a finom, minőségi termékek fogyasztása. A testünk egy templom, ehhez mérten kell azt táplálnunk. Vagy mondjam inkább a magyar szólást? Hogy az vagy, amit megeszel? Engem mindig nagyon jó érzéssel tölt el a tudat, amikor rájövök, hogy milyen jót is teszek ezzel a testemnek. Egészséges ételeket fogyasztok. Nassolás helyett diót fogyasztok, aminek számos előnye van az egészségre nézve. Amikor valami másra vágyom a víz helyett, mindig a Simon Gyümölcs valamelyik gyümölcslevét fogyasztom. Organikusabbnak érzem magam, mint valaha. Jó pár kilót is sikerült leadnom már, amióta erre az életmódra váltottam. Az anyagcserém is jobb lett, a közérzetem végre nem olyan, mint az esős napon az utcán sétálni esernyő nélkül. A bőröm sokkal puhább és teltebb lett, a hajam egészséges fényű és kevésbé problémás azóta. A testem sokkal könnyebbnek érzem, és ezáltal úgy érzem, az előttem álló feladatok sem olyan nehezek sokszor.

A Simon Gyümölcs kész vitaminraktár

Nem is gondolnánk sokan, milyen rengeteg vitamin lakozik egy-egy gyümölcsben és zöldségben. Ezek az ételek remek lehetőség arra, hogy az egészségünket felturbózzuk, így a szervezetünk sokkal ellenállóbb lesz a megbetegedésekkel szemben, sokat a tudtunk nélkül fognak legyőzni, ahogy éppen most is teszik. Minél jobban odafigyelünk magunkra, annál nagyobb az esélye, hogy elkerüljük az egészségügyi problémákat az életben, ez pedig nem kis szó. Ha erről szeretnénk bővebben is tudni egy keveset, itt egy kis cikk, amely összefoglalja néhány gyümölcs értékeit, köztük olyat is, ami a Simon Gyümölcsnél kapható: https://www.harmonet.hu/szepseg-egeszseg/18046-milyen-tapanyagokat-tartalmaznak-az-egyes-gyumolcsok-teljes-korkep-a-18-legfontosabbrol.html