A jó portfólió fotózás Budapesten

Valószínűleg a legtöbb velem egykorú lány egész kislány korában arról álmodozz, hogy majd ha felnő sikeres modell karrierje lesz. Bizonyára ő lesz a kifutók istennője, a Victoria Secret fashion show sztárja. Természetesen mindannyian dédelgetünk ilyesfajta álmokat, hiszen a legtöbben szeretnénk, ha felnéznének ránk, ha ismertek lennénk, ha valamit fel tudnánk mutatni az életben. Természetesen ez közel sem olyan egyszerű, mint ahogyan gondolnánk. Ahhoz példának okáért. hogy profi kifutó modell legyen valaki, minimum szükséges egy portfólió fotózás Budapesten, de valószínűleg a vidéki városokban is ez az elvárás, tekintettel arra, hogy amennyiben a jövőben a fővárosban szeretne dolgozni, itt szükséges az ilyesfajta referencia. Természetesen sajnos, akinek az álma az, hogy modellként dolgozzon, annak tisztában kell lennie azzal, hogy bizony vannak elvárások, mind testi értelemben, mind képzettség területén. Az utóbbi kategóriában, nagy általánosságban kritérium valamilyen külföldi nyelv folyékony beszélése, leginkább az angolé, de természetesen más nyelv is jól jöhet különböző területi munkákhoz. Továbbá megint csak kritérium és fontos erről szót ejtenünk, hogy bizony, aki ilyen jellegű pályára adja a fejét annak elvárás a megadott méreteke, centiken és súlyokon belül maradni, ami gyakran hízásra hajlamos lányoknál sajnos koplalással és rosszullétekkel jár. Én személy szerint miután bele láttam a modell világba tisztában vagyok azzal, hogy sajnos milyen következményekkel és veszélyekkel járhat ez az út. Így kicsit célomnak is tekintem azt, hogy lebeszéljek erről lányokat és inkább valami kevésbé szellemileg és testileg megterhelő munka után nézzenek. Aki viszont mindezek mellett még mindig nagyon érdeklődik a modell karrierje beindítása felől, annak röviden bemutatnám, hogy egészen pontosan, hogyan kell elképzelni egy portfólió fotózást Budapesten.

Hogyan néz ki egy portfólió fotózás Budapesten?

Egy átlagos portfólió fotózás általában egy egész napot vesz igénybe. Ilyenkor igazi sztároknak érezhetjük magunkat, hiszen a stúdió egy teljes napra csakis kizárólag a mi rendelkezésünkre áll. Körül ugrálnak a fodrászok, sminkesek, stylistok. Maga a fotózás pedig profi környezetben reflektorok és profibbnál profibb szakemberek vezénylésével zajlik. Úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes minőségibb stúdiónál csináltatni a portfólió fotózást, mivel tulajdonképpen az a siker kulcsa, hogy mennyire vagy meggyőző a castingon. Illetve, hogy mennyire nyeri el a tetszését a portfólió, a bíráló bizottságnak.

 

A portfólió fotózás fontossága

Miután tisztában vagyok azzal, hogy ezen a területen jelentős hiányosságok vannak, úgy gondolom célszerű őszintén beszélni arról, hogy miért is annyira fontos maga a portfólió fotózás.

Elsősorban fontos tisztában lennünk azzal, hogy a különböző castingoknál vagy az adott találkozó előtt már el kell küldenünk a portfóliónkat vagy az adott castingra kell magunkkal vinni és ott helyben lapozzák át a szemünk előtt, közben megjegyezéseket hozzá fűzve. Maga a portfólió egy profi stábbal készített kifejezetten erre specializált portfólió fotózás Budapesten, amelynek az elkészült, átretusált, megszerkesztett munkái kerülnek bele a referenciába. Fontos tudni, hogy az évek során érdemes magát a portfóliót folyamatosan frissíteni akár a megbízásainkon készült fotókkal, akár kifejezetten portfólió fotózáson készült képekkel. Hiszen minél sokszínűbb az anyag, annál inkább lesz érdekes a személyiségünk is az ügynökségek és a megbízó cégek irányába. Nagyon fontos azt megérteni, hogy ha minőségi munkákat szeretnénk kapni, akkor minőségi portfólióval is kell rendelkeznünk, hiszen legfőképpen ez alapján döntik, el mennyire vagyunk fotózhatóak, mennyire illünk bele az adott munka profiljába. Akit esetleg bővebben érdekelne a portfólió fotózás rejtelmei az nyugodtan látogasson el a https://www.g3studio.hu/portfolio-fotozas-budapest/ weboldalára, ahol egy speciálisan ilyen jellegű megbízásokkal foglalkozó céggel találkozhatunk. személy szerint én abszolút meg voltam elégedve a munkájukkal és bátran ajánlom mindenkinek.

A portfólió fotózás élménye

Szívből tudom ajánlani a g3studiot, ahol nagyon kedvező ajánlattal és rendkívül barátságos környezettel fogadtak elő. A szlogenjük az, hogy „egy nap, ami csak rólad szól, és az eredmény, amit örökre szeretni fogsz!” Mely hűen tükrözi a hozzáállásukat a munkához. Az adott stúdióban ingyenes beregisztrált konzultációt követően 99 ezer Ft+ ÁFA a fotózás. A végösszeg tartalmazz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist, aki személyre szabottan segédkezik a megfelelő ruha kiválasztásában.